Koffiegroepen

Je ervaringen delen met mensen die je begrijpen is prettig en nuttig. Daarom organiseren enthousiaste pleegouders in Groningen contactmomenten. Dat kunnen koffie ochtenden zijn of avonden, puur voor pleegouders onder elkaar.

Daar praat je bij, of je behandelt samen een thema. Of je luistert naar een gastspreker, gewoon naar behoefte. Je bent altijd welkom om langs te komen en te kijken of het iets voor je is. Je kunt de contactpersonen zelf benaderen voor de details.

Heb je nog erg jonge (pleeg)kinderen? Dan vind je het misschien fijner om naar een speelochtend bij Ballorig in Groningen te komen. Terwijl de kinderen lekker spelen drinken de pleegouders samen koffie. Je kunt je hiervoor opgeven bij Stichting Pleegwijzer.

Mis je een koffiegroep in je eigen omgeving, en wil je zelf contactmomenten gaan organiseren? Neem dan contact op met Stichting Pleegwijzer . Zij kunnen je helpen met de organisatie en een bijdrage leveren in de kosten.

Pleegouders

Gemeenten

Het Loket

Pleegzorg Groningen is een samenwerking tussen de pleegzorgaanbieders in Groningen: Elker, Leger des Heils en William Schrikker Gezinsvormen.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© Pleegzorg Groningen | Privacyverklaring