Eigen kinderen

Eigen kinderen in pleeggezinnen (afgekort EKIP) spelen een hele belangrijke rol bij het slagen van een plaatsing. Er wordt dan ook aardig wat van ze gevraagd. Daarom zet Stichting Pleegwijzer eigen kinderen speciaal in het zonnetje door hen iedere maand leuke activiteiten aan te bieden.

Samen met andere EKIP-ers lol maken en weten dat jouw bijdrage gezien en gewaardeerd wordt, daar gaat het om bij de EKIP activiteiten. Er is altijd ruimte voor de kinderen om hun verhaal kwijt te kunnen en te praten over wat ze meemaken. Ook zijn er mogelijkheden voor de kinderen om onderling contact te houden, zodat ze ook elkaar kunnen helpen.

De activiteiten zijn altijd kosteloos, en vinden plaats in Groningen en Drenthe.

Geef je op voor de nieuwsbrief van Stichting Pleegwijzer en vink de EKIP-uitnodigingen aan om de hoogte gehouden te worden van nieuwe activiteiten!

Pleegouders

Gemeenten

Het Loket

Pleegzorg Groningen is een samenwerking tussen de pleegzorgaanbieders in Groningen: Elker, Leger des Heils en William Schrikker Gezinsvormen.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© Pleegzorg Groningen | Privacyverklaring