Het Loket

Contactgegevens van Het Loket

  • Het Loket, antwoordnummer 541
  • 9700 WB Groningen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat kan het Loket nog meer voor mij doen?

Naast het vergoeden van de Bijzondere Kosten kan de medewerker van Het Loket nog veel meer voor jou als pleegouder doen. Aarzel daarom nooit om contact op te nemen.

Je kunt bij Het Loket terecht voor:

Juridische hulp

Heb je vragen op juridisch gebied? Deze kun je stellen bij Het Loket. De medewerker je graag om de juiste informatie in te winnen.

Hulp bij fondsen aanvragen

Het Loket heeft contact met enkele fondsen en kan voor je uitzoeken of je voor vergoedingen in aanmerking komt. Ook weet de medewerker wat er mogelijk is in jouw eigen gemeente.

Een signaal afgeven

Het Loket verzamelt voortdurend informatie over (al dan niet goedgekeurde) aanvragen. Zo zien we ontwikkelingen in de kosten die pleegouders tegenkomen en graag vergoed willen hebben. Met deze informatie kan Het Loket op termijn aanpassingen doen aan de vergoedingen.

Pleegouders

Gemeenten

Het Loket

Pleegzorg Groningen is een samenwerking tussen de pleegzorgaanbieders in Groningen: Elker, Leger des Heils en William Schrikker Gezinsvormen.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© Pleegzorg Groningen | Privacyverklaring